Reviews van cursisten

Er zijn zoveel online schrijfcursussen dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Schrijven online Academie. Een echte aanrader. Mijn docent was zelf schrijver en wist veel van literatuur. Ik heb er veel van geleerd. Ook belangrijk: de cursus was zeer betaalbaar.”
Sarah, Venlo

De uitgebreide feefback van de docent vond ik erg fijn. En dat ik mijn eigen tempo kon bepalen.
Diederik, Hasselt

Helder cursusmateriaal waarin goede keuzes werden gemaakt, zodat de belangrijkste onderwerpen goed werden uitgediept. Het laatste hoofdstuk, met veel praktische tips, raadpleeg ik nog regelmatig. De oefeningen waren goed gekozen. Heel fijn was het accurate, professionele commentaar van de docent. Daar heb je als schrijver het meeste aan.
Rayan, Rotterdam